joi, 14 noiembrie 2013

EVOLUTIE

EVOLUTIE





Sa incepem prin a ne crea Mediul favorabil,sustenabil, care sa ne ajute in Procesul de Evolutie de la un INDIVID plin de logica egotica bazat pe competitie si lupta pentru supravietuire,la un ORGANISM viu, ale carui valori sunt compasiune  ,colaborare, intrajutorare ,progres,in care suntem cu totii interdependenti si interconectati intr-un singur sistem numit  CREATIE”.


Sa ne imaginam ca din acest sistem fac parte atat oamenii cat si mineralele,flora,fauna si sentimentele,emotiile,toate intr-o interdependenta si interconectivitate dinamic -armonioasa, astfel incat privind la diversitate , sa poti realiza cat de minunata este unitatea.



Cum te-ai raporta la ceilalti din acel sistem?



  •  Vei incepe, dintr-o data, sa te simti inrudit cu ceilalti, de parca ti-ar fi foarte apropiati

  •  Vei fi mai putin ingrijorat despre modalitatea de a-l exploata pe celalalt de langa tine sau cum sa-l manipulezi sau chiar sa profiti de pe urma lui
  •  
  • Vei observa ca cealalta persoana iti este cumva mult mai apropiata si vei avea chiar sentimente de afinitate catre ea.

  •   Vei incepe sa ii plasezi pe ceilalti la un nivel la care acum gandesti despre familia sau copii tai

  • Vei lua seama de parerea lor, atunci cand te vei gandi sa faci ceva in viata – si vei gandi: “Cum vor fi ei afectati?”.

  • Vei privi cu „adevarat”, cu atentie atat firul de iarba cat si pe vecinul tau.



  Nu uita ca esti Stapanul gandurilor si imaginilor tale si ca devii ceea ce gandesti ,si creezi ceea ce-ti imaginezi cu convingere.



Nu uita ca acest Mediu, are ca material de constructie „gandul tau” pre-programat in puterea subconstientului si ca este in fapt, o reflectare a Supraconstientului.



Nu uita ca esti minunat si un om la fel de minunat ca si tine, te saluta spunandu-ti SA AI O ZI BUNA!



Da clik Aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu