duminică, 3 noiembrie 2013

STAREA DE NORMALITATE

“Starea de Normalitate”, este dreptul tau din nastere la o viata plina de bucurie, emotie,sanatate,prosperitate, succes,intr-o armonie deplina cu natura si universul tau interior.
In “Stare de normalitate” ,esti minunat,autentic,esti o persoana cu adevarat buna,esti extraordinar,ai niste talente si abilitati neexploatate  care ti-ar putea aduce tot ceea ce-ti doresti.
In “Stare de normalitate”,esti stapanul gandurilor tale si modelatorul lor,esti Creatorul propriei tale vieti,
Esti”OBSERVATORUL”gandurilor  actiunilor si emotiilor tale, fiind constient de universul tau interior si de “Nemarginirea” ce cuprinde” Potentialul nemanifestat” cat si lumea simturilor.
Starea de normalitate inseamna  si faptul de a lua uneori decizii  din cele mai” traznite”,inseamna curajul de a privi spre “Acolo”unde doar subconstientul  simte si-ti comunica intr-un fel oarecare stiut numai de tine, inseamna chiar si faptul de a da la o parte tot ceea ce ai citit in cele de mai sus, printr-o” expresie larga” si apoi sa-ti imaginezi ceea ce-ti doresti de dincolo de minte si de simturi,cu toata convingerea ta.
Mentine imaginea, joaca-te cu ea, da-i culoare,sentimente,miros, gust,si nu uita sa te bucuri.si sa impartasesti bucuria,intr-un continuu joc interactiv, in care vei invata sa daruiesti si sa primesti.
Accepta acum ca nu esti singurul care-si creaza” imagini – forma”intr-un continuu joc al vietii, ca lumea acestora se intrepatrunde iar prin interferenta apar semnale de comunicare pe care le poti percepe functie de convingerile tale. 
Doar accepta !
Adopta o atitudine plina de vitalitate,bucurie,succes,prosperitate si lasa intreaga emotie sa treaca prin tine !
Fi constient de tine,doar fi constient ca esti o fiinta minunata!
Bucura-te ca esti Stapan in minunatul joc al vietii.


Da Click Aici

Fi tu insuti,Autentic,Natural,Sanatos,Prosper si Fericit si atunci cand ai tendinta sa te superi,sa te condamni,sa te critici,adu-ti aminte ca ESTI MINUNAT.ca esti intotdeauna REFLECTAREA GANDURILOR TALE,pe care numai tu le poti modifica


Si nu uita ca "AICI" si "ACUM", un  OM la fel de minunat ca "Tine",te saluta spunandu-ti:

                                                           BUNA ZIUA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu